Αλίκη Αλεξανδράκη: «Όταν ακούω ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι αμόρφωτοι, θυμώνω πάρα πολύ»
Showbiz

Αλίκη Αλεξανδράκη: «Όταν ακούω ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι αμόρφωτοι, θυμώνω πάρα πολύ»

Η εξαιρετική ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Άγριες μέλισσες», μίλησε για τη συναρπαστική περιπέτεια του θεάτρου, αλλά και για τους νέους ηθοποιούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

- Έχετε δηλώσει ότι το θέατρο είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Πώς ήταν αυτή η περιπέτεια για εσάς;

«Συναρπαστική -και ευτυχώς εξακολουθεί να είναι ακόμη. Μη με ρωτήσετε αν θα έκανα κάποιο άλλο επάγγελμα, ούτε καν το έχω σκεφτεί. Όχι ότι δεν θα έκανα, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς θα έρθουν τα πράγματα στη ζωή του, αλλά δεν είναι κάτι που το μετανιώνω. Ήταν και είναι πολύ συναρπαστικό».

Αν σας ζητούσα να ξεχωρίσετε μια στιγμή από την πολύχρονη καριέρα σας, που να νιώσατε ότι κάνατε αυτό που πραγματικά ονειρευτήκατε, ποια θα ήταν αυτή;

«Η παράσταση "Γκόλφω" του Νίκου Καραθάνου. Δεν μιλώ μόνο προσωπικά, για τη δική μου συμμετοχή, μιλάω για όλο αυτό που έζησα στη συγκεκριμένη παράσταση».

- Πώς βλέπετε τη νέα γενιά ηθοποιών;

«Εξαιρετική! Είναι φορές που τους ζηλεύω και λέω μακάρι να είχαμε κι εμείς, όταν ήμασταν στην ηλικία τους, τις ευκαιρίες για να μάθουμε όλα αυτά που μαθαίνουν τώρα. Είναι πολύ προχωρημένα τα παιδιά, και καμιά φορά, όταν ακούω ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι αμόρφωτοι, θυμώνω πάρα πολύ».

-Είναι, όμως, πιο δύσκολα τα πράγματα για τους νέους ηθοποιούς;

«Εσείς τι λέτε, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας; Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει η επόμενη μέρα. Πάντα ήταν δύσκολα, η συγκεκριμένη δουλειά ήταν πάντα στον αέρα, αν σκεφτείτε ότι στην καλύτερη περίπτωση δύο φορές το χρόνο ήμασταν άνεργοι. Φανταστείτε, λοιπόν, πώς μπορεί να είναι τώρα, που δεν υπάρχει πια ο χώρος. Γιατί το διαδίκτυο δεν είναι θέατρο. Είναι ένας τρόπος να μην αισθανθούμε εντελώς παροπλισμένοι, αλλά δεν είναι θέατρο».

-Ετοιμάζετε κάτι για το θέατρο;

«Συζητάω κάτι πολύ ενδιαφέρον. Επειδή όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, δεν θα ήθελα να το αναφέρω», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved