Μενεγάκη: Το καλοκαίρι έρχεται και δες τις αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό που μας άφησαν άφωνους
Showbiz

Μενεγάκη: Το καλοκαίρι έρχεται και δες τις αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό που μας άφησαν άφωνους

Θυμάσαι όλες τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό που μας εντυπωσίασαν;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη περιμένει πως και πώς να επισκεφτεί ξανά τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, που τόσο πολύ της έχει λείψει μιας και λόγω της πανδημίας, όπως όλοι, δεν μπορούσε να μεταβεί στο νησί!

Η παρουσιάστρια μπορεί να μεγαλώνει, να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά όμως έχει τέλειες αναλογίες και την έχουμε δει να τολμά να ποζάρει με μαγιό και χωρίς φυσικά καμία επεξεργασία να δημοσιεύει τη μία φωτογραφία μετά την άλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι όλες μοναδικές!

H παρουσιάστρια έχει δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram – κυρίως επιλέγει μπικίνι – και έχει γίνει χαμός από likes και θετικά σχόλια για τη σιλουέτα της.

Στα 51 της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη προσέχει τη διατροφή της, αλλά δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που κάνουν δίαιτες στέρησης, προτιμά διατροφή αποτοξίνωσης, ιδίως όταν διαπιστώνει πως έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Δεν φτάνει βέβαια μόνο αυτό αφού και με ένα 30λέπτο πρόγραμμα άσκησης έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Συνήθως όταν βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής περιορίζει τα μακαρόνια, τα οποία λατρεύει, αυξάνει τις σαλάτες και τα όσπρια ενώ τρώει περισσότερο ψάρι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στις ατέλειες που έχει στο σώμα της! Όπως όλες οι γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το είχε πει και μέσα από την εκπομπή της με έναν υπέροχο τρόπο: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

Και μπορεί να έχει τις μικρές ατέλειές της όμως δεν κάνει ρετούς σε καμία από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει με μαγιό στο instagram της και για του λόγου το αληθές δες τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει με μαγιό στην παρακάτω gallery και αναμένουμε να την δούμε και φέτος στην παραλία στα Άχλα με τα χρωματιστά μπικίνι της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved