Έλα στη θέση μου: Τέλος η Φαίη - Συγκινημένη η Οικονομάκου στα social media
Showbiz

Έλα στη θέση μου: Τέλος η Φαίη - Συγκινημένη η Οικονομάκου στα social media

Έλα στη θέση μου: Προβλήθηκε η τελευταία σκηνή της τηλεοπτικής Φαίης - Το μήνυμα της εγκυμονούσας ηθοποιού για το τέλος της συνεργασίας της...

Εκτός της καθημερινής σειράς του Alpha βρίσκεται και επίσημα πλέον η Αθηνά Οικονομάκου. Την Τετάρτη 21/4 προβλήθηκε η τελευταία σκηνή της ηθοποιού ως Φαίη.

Έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας, η ηθοποιός ολοκλήρωσε νωρίτερα τον ρόλο της στη σειρά και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εγκυμοσύνη της και το δεύτερο παιδάκι που περιμένει σε λίγους μήνες.

Η ΑΘηνά Οικονομάκου δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της...

«Νομίζω πως έκλεισε τον κύκλο της. Θα μου λείψουν οι συνεργάτες και η καθημερινότητά μας, η οικογένεια που είχαμε φτιάξει αυτά τα 5 χρόνια, που καθημερινά περνούσαμε εκπληκτικά. Αυτό το κομμάτι θα μου λείψει και όχι η Φαίη σαν ρόλος, γιατί έκανε τον κύκλο της και με το παραπάνω. Ολοκλήρωσε ό,τι είχε να δώσει. Την αγάπησα, με αγάπησε, περάσαμε πολύ ωραία, αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε παραπάνω».

Μετά την προβολή της τελευταίας της σκηνής στη σειρά, η ηθοποιός έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved