Big Brother: Κεχαγιάς: Η σχέση του σήμερα με τη Σοφία Δανέζη και το παράπονο για τον Μικρούτσικο
Showbiz

Big Brother: Κεχαγιάς: Η σχέση του σήμερα με τη Σοφία Δανέζη και το παράπονο για τον Μικρούτσικο

Big Brother: Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN παραχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σοφία Δανέζη ενώ εξέφρασε και το παράπονό που έχει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Σοφία Δανέζη είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της όμως δεν τον είδαμε στο πάρτι της!
«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του» είπε. χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.'

Ο πρώην παίκτης του Big Brother εξέφρασε και το παράπονό του ότι δηλαδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος του είχε τάξει να πιουν έναν καφέ αλλά δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ήταν σήμερα στο Ευτυχείτε για να σχολιάσει την αποχώρηση του Survivor, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιουν όταν εμβολιαστεί.

«Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή», είπε επίσης ο Δημήτρης Κεχαγιάς για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved