Παπούλια: Δείτε πώς θα βάψετε αυγά στην εποχή του κορονοϊού όπως τα έβαψε η ηθοποιός
Showbiz

Παπούλια: Δείτε πώς θα βάψετε αυγά στην εποχή του κορονοϊού όπως τα έβαψε η ηθοποιός

Δεν φαντάζεστε πώς έβαψε τα πασχαλινά αυγά της η Εβελίνα Παπούλια στην εποχή του κορονοϊού! 

Ημέρα αφιερωμένη στις πασχαλινές προετοιμασίες η σημερινή για τις νοικοκυρές. Μπήκαν στην κουζίνα και έβαψαν τα πασχαλινά αυγά, έφτιαξαν κουλουράκια και τσουρέκια και πολλές και από αυτές μοιράστηκαν τις δημιουργίες τους στα social media.

Τη Μεγάλη Πέμπτη είθισται να βάφουμε τα αυγά μας κόκκινα, αλλά η Εβελίνα Παπούλια εν μέσω κορονοϊού μας είχε δείξει ότι δεν χάνει το χιούμορ και τη φαντασία της και πρωτοτύπησε!

Η Εβελίνα Παπούλια έβαψε τα αυγά, αλλά όχι με τον κλασικό, πατροπαράδοτο τρόπο! Το χιούμορ της ήταν αρκετό για να δημιουργήσει αυγά με «μάσκες» και προκάλεσε γέλιο με την απόφαση της!

Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα έχοντας παρέα την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και μαζί έβαψαν πασχαλινά αυγά.

Μαμά και κόρη αποφάσισαν να προσαρμόσουν τα αυγά τους στα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού και έτσι, αντί να τα βάψουν κόκκινα, πήραν πινέλα, μπογιές και ζωγράφισαν πάνω προσωπάκια που φορούν μάσκες.

Όπως το περσινό έτσι και το φετινό Πάσχα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού η παρουσία του ιού έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας.

Η Εβελίνα Παπούλια πέρυσι είχε πρωτοτυπήσει με την ιδέα της γι' αυτό το λόγο κι εμείς σας δείχνουμε πώς να βάψετε τα αυγά σας και φέτος μιας και διανύουμε ακόμα την εποχή του κορονοϊού!

Δείτε πώς έβαψε τα αυγά η ηθοποιός με την κόρη της στο παρακάτω βίντεο και κάντε τα και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved