Xριστίνα Μπόμπα: Η νέα απίθανη causal εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Xριστίνα Μπόμπα: Η νέα απίθανη causal εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ακόμη και στην εγκυμοσύνη της η Χριστίνα Μπόμπα έχει απίθανο στιλ!

Μπορεί να έχει βάλει κιλάκια, η κοιλίτσα να έχει μεγαλώσει όμως αυτό που δεν χάνει με τίποτα, πέρα φυσικά από το όμορφο χαμόγελό της είναι το τέλειο στιλ της.

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Ταμιμανίδη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και καθημερινά φροντίζει να πέρνα δημιουργικές στιγμές. Απολαμβάνει τις βόλτες της, πάντα φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ εμείς κάθε φορά που την συναντούμε την… χαζεύουμε!

Αυτή τη φορά την «τσακώσαμε» στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου.

Με τέλειο casual outfit τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και πώς όχι αφού ακόμη και με φούτερ ήταν λαμπερή!

Δες τη νέα της εμφάνιση στη gallery

Η Χριστίνα σχεδόν καθημερινά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράζεται σκέψεις για τα διδυμάκια της, δίνει τις δικές της συμβουλές σε άλλες εγκυούλες ενώ οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά για «χάζεμα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Η Χριστίνα μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Μεσάνυχτα είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved