Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τα οικονομικά προβλήματα και η μεγάλη απόφαση της ηθοποιού
Showbiz

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τα οικονομικά προβλήματα και η μεγάλη απόφαση της ηθοποιού

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Μπορεί να μετρά εκατοντάδες δουλειές και κινηματογραφικές ταινίες στο βιογραφικό της, η ίδια ωστόσο παραδέχεται ότι τα οικονομικά της δεν είναι καθόλου καλά...

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στις αξέχαστες αναμνήσεις της από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου. Σήμερα η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε φτάσει πολύ κοντά στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να πουλήσει το σπίτι στο οποίο και ζει...

Είχε ακουστεί πριν καιρό ότι έχετε οικονομικά προβλήματα και ότι πουλούσατε το σπίτι σας. Είναι αλήθεια αυτό;

Μου είχε περάσει σαν σκέψη από το μυαλό, επειδή μου κόψανε την τιμητική σύνταξη και περνούσα δύσκολα οικονομικά. Τώρα όμως λόγω του κορονοϊού, που κλειστήκαμε μέσα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο.


Και πού θα μένατε, αν πουλούσατε το σπίτι σας;

Θα νοίκιαζα κάποιο σπίτι.


Πώς τα βγάζετε πέρα οικονομικά τώρα;

Ευτυχώς έχω τις ανιψιές μου, που είναι τα στηρίγματά μου. Η μία είναι το Δεσποινάκι μου που την έχω βαφτίσει. Κι έχω κι άλλες δύο ανιψιές από την αδερφή μου, η Αία και η Άννα. Με αγαπάνε και με λατρεύουνε.


Δεν παίρνετε δικαιώματα από τις ταινίες σας που παίζονται στην τηλεόραση;

Πολύ λίγα δυστυχώς. Για έναν χρόνο που παίζονται συνέχεια οι ταινίες στην τηλεόραση, μου έδωσαν 2.000 ευρώ. Νομίζει ο κόσμος ότι είμαι πάμπλουτη από τις τόσες ταινίες που έχω γυρίσει, αλλά δυστυχώς δεν είμαι. Ο πλούτος που γεμίζει το σπίτι μου είναι η αγάπη του κόσμου. Αυτή είναι η πληρωμή μου.

Πηγή: XΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved