Έλλη Κοκκίνου: Τα Πασχαλινά της κουλουράκια έχουν γράψει «ιστορία»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Τα Πασχαλινά της κουλουράκια έχουν γράψει «ιστορία»

Θυμάστε τα υπέροχα Πασχαλινά κουλουράκια που είχε φτιάξει πέρσι η Έλλη Κοκκίνου;

Αν όχι, μιας που ακόμη που δεν έχει μοιραστεί με τους followers της τη συνταγή της, θα σου θυμίζουμε τι είχε συμβεί όταν μπήκε στην κουζίνα της το περσινό Πάσχα για να φτιάξει κουλουράκια.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το Πάσχα θα μας βρει στο σπίτι και όχι στην εξοχική μας κατοικία αφού οι ειδικοί συνέστησαν να μην βγούμε εκτός Αθηνών ώστε να μην υπάρξει και πάλι υπερμεταδόση του ιού.

Έτσι λοιπόν η Έλλη είχε μπει για τα καλά στο ρόλο της μαγείρισσας και μάλιστα την περίοδο του Πάσχα είχε κάνει θαύματα στην κουζίνα της τόσο με τα Πασχαλινά της κουλουράκια όσο και με την νηστήσιμη σπανακόπιτά της.

Η ίδια μάλιστα είχε μοιραστεί φωτογραφίες με το πόσα ταψιά κουλουράκια είχε ψήσει.

«Πόσα Πασχαλινά κουλουράκια έφτιαξα φέτος!
Αυτή είναι η 4η φουρνιά!
Η πρώτη φαγώθηκε, η δεύτερη προσφέρθηκε “ανέπαφα” σε γείτονες και συγγενείς, η τρίτη αναπλήρωσε την πρώτη και η τέταρτη είναι χωρίς γλουτένη για εμενα😋
Όποιος-α ενδιαφέρεται δέχομαι παραγγελίες!😂
Χρόνος υπάρχει!
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Έλλη Κοκκίνου.

Δες την στην κουζίνα της να ψήνει κουλουράκια

Κι αν αναρωτιέσαι αν η ίδια η Έλλη Κοκκίνου τρώει από αυτά; Η απάντηση είναι «ναι» αλλά μετά μπαίνει και πάλι στο πρόγραμμα της διατροφής της ώστε να μην ξεφύγει.

Όσο για τα μυστικά της ώστε να κάψει τις Πασχαλινές της θερμίδες;

«Έχω κόψει τη γλουτένη (επιλέγω πλέον ζυμαρικά, ψωμί και κράκερ χωρίς γλουτένη) και τα γαλακτοκομικά, τα οποία έχω αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Επίσης, έχω να φάω τηγανητά πάνω από χρόνο. Τρώω πάντα καλό πρωινό, συνήθως δύο κρέπες με μέλι και κανέλα, που φτιάχνω από αλεύρι χωρίς γλουτένη και γάλα σόγιας. Το μεσημέρι παίρνω μαζί μου ταπεράκι με μαγειρευτό φαγητό, χωρίς τσιγαρισμένα λάδια, από κοκκινιστό κοτόπουλο, μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα, ενώ το βράδυ τρώω ελαφρά: αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved