Λένα Αλκαίου: Η διασκέδαση μετά covid εποχή και τα χρηματικά ποσά τραγουδιστών
Showbiz

Λένα Αλκαίου: Η διασκέδαση μετά covid εποχή και τα χρηματικά ποσά τραγουδιστών

Η Λένα Αλκαίου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον τρόπο διασκέδασης μετά τον κορονοϊο αλλά και για το αν "πέσουν οι μάσκες" στα χρηματικά ποσά μεγάλων ονομάτων.

Πώς είναι για σένα τα πράγματα τη χρονιά που πέρασε μέσα σε καραντίνα;

Αλλάξαν πάρα πολλά πράγματα για μένα, όπως και για όλο τον κόσμο, όλη μας η ζωή, όχι μόνο η καθημερινότητά μας. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε πάνω από έναν χρόνο σε αδράνεια, είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη αυτή, διότι έχουμε τον φόβο, καθώς μια πανδημία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Ο φόβος και η αγωνία εκτείνονται, καθώς κανείς δε γνωρίζει από πού να προφυλαχθεί, αφού ο «εχθρός» είναι αόρατος.

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει η ίδια κανονικότητα που γνωρίζαμε, τίποτα δεν νομίζω ότι θα είναι το ίδιο στη μετά κορονοϊού εποχή. Κάποιους όλο αυτό, μας έκανε να κάνουμε μια βουτιά στον εαυτό μας, να δούμε μέσα μας κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι θ’ αναπτυχθεί περισσότερο ο ηλεκτρονικός τρόπος εργασίας, γιατί αυτό έχουμε μάθει τώρα, να λειτουργούμε ηλεκτρο­νικά, κι είναι απρόσωπο. Δεν θα ήθελα να είναι έτσι, αλλά να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες μας, να γίνουμε καλύτεροι μέσα μας, οι συνθή­κες δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ψύχραιμοι, όμως αυτή η ιστορία θέλει ψυχραιμία, για να πά­ρουμε πίσω τη ζωή μας. Είναι σε πολλά πράγματα ένα τέλος εποχής, αλλά το τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή, γιατί μετά από λίγη δυσκολία ακόμα, θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Πρέπει να περιορίσουμε τον φόβο, θέλει ψυχραιμία κι αισιοδοξία. Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω.

Πως φαντάζεσαι ότι θα διασκεδάζει ο κόσμος πλέον, μετά από όλο αυτό που έχουμε ζήσει;

Θα είναι δύσκολο, γιατί δεν ξέρω πόσοι χώροι θα αντέξουν για να μπορέσουν ν’ ανοίξουν μετά, θα δημιουργηθούν άλλοι χώροι.

Θα «πέσουν οι μάσκες» στο θέαμα, στα χρη­ματικά ποσά, στα πρώτα ονόματα...;

Όλα αυτά, πια, δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν, έχουμε καταλάβει πλέον ότι αυτά όλα είναι μια ματαιοδοξία που δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται, εγώ δεν το είχα ποτέ. Έχω έναν δρόμο, βγάζω αυτό που αισθάνομαι, με συναδέλφους μου που είχα πάντα καλές σχέσεις. Περιμένω ν’ ανοίξει η κατάσταση, να τραγουδήσω και να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Όλη αυτή την περίοδο έχω κάτσει κι έχω σκεφτεί πάρα πολύ τι θα κάνω, τι θα φτιάξω, πώς θα είμαι μουσικά, ώστε όταν μας το επιτρέψει η συνθήκη, να είναι κάτι άρτιο, είπε στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved