Φωτεινή Ντεμίρη: Αυτό το Πάσχα της έχει μείνει αξέχαστο!
Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: Αυτό το Πάσχα της έχει μείνει αξέχαστο!

Η Φωτεινή Ντεμίρη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το Πάσχα που χαράκτηκε στην μνήμη της και θα το θυμάται για πάντα!

Ποιο Πάσχα σου έχει μείνει αξέχαστο;

Έχω περάσει πολύ ωραία Πάσχα, τότε που τα παιδιά ήταν πιο μικρά, όπου διαλέγαμε και πηγαίναμε διακοπές σε βουνά, στη φύση. Κάναμε ράφτινγκ, δίπλα σε ποτάμια, βρίσκαμε μανιτάρια και πηγαίναμε και τα μαγειρεύαμε στο ξενοδοχείο, πάρα πολύ ωραίες εμπειρίες, με γλυκές αναμνήσεις. Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι, μαζευόμασταν στο πατρικό του πατέρα μου, η οικογένεια, πολλά άτομα, γύρω στα 20-25, όλοι μαζί, σ' ένα μεγάλο τραπέζι, κι εγώ δεν έτρωγα το αρνάκι, στεναχωριόμουν γιατί τα έσφαζαν, δεν μπορούσα να τα φάω.

Αγαπούσα πάρα πολύ τα κατσικάκια και τα αρνάκια, έτσι προσπαθούσαν να με κοροϊδέψουν για να φάω, μου έλεγαν ότι δεν είναι αυτά τα ζώα. Θυμάμαι που κάναμε Πάσχα σε διάφορα χωριά, στα βουνά. Επίσης μια φορά, πήγαμε σ' ένα μοναστήρι για τη Λειτουργία της Ανάστασης, κι η εκκλησία ήταν μόνο με κεριά, κι έψαλλαν μόνο οι καλόγριες κι ο παπάς. Περιμέναμε ν' αρχίσει η Λειτουργία κι ήταν καταπληκτικά. Λεπτομέρειες για όλα αυτά θυμάται ο Χάρης (Γρηγορόπουλος), ο άντρας μου, αυτός πραγματικά ξέρει να ζήσει.

Είστε διαφορετικοί χαρακτήρες με τον σύζυγο σου;

Ναι, η μαμά μου τον έλεγε: "Ο γιορτινός". Ό,τι εκείνος ξέρει να κάνει γιορτές. Είναι άνθρωπος της χαράς, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο αισιόδοξος όσο εγώ, αλλά γενικά, δεν θέλει να βάζει στεναχώρια μέσα του, προσπερνάει τη στεναχώρια. Μπορεί να στεναχωρηθεί λίγο και μετά.. προς τη δόξα τραβά.

Έχω πάρει πολλά παραδείγματα από αυτόν, για το πώς πρέπει να ζει ο άνθρωπος και πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Τον ζηλεύω και θέλω να του μοιάσω, είναι χαλαρός, όχι σαν εμένα συνέχεια με το άγχος. Λέω όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα: "Τι θα έκανε ο Χάρης εδώ; Αυτό..." και το κάνω. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει να ζήσει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved