Τζένη Μπαλατσινού: Σωστή νοικοκυρά! Έβαψε κόκκινα αυγά και έφτιαξε κουλουράκια!
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Σωστή νοικοκυρά! Έβαψε κόκκινα αυγά και έφτιαξε κουλουράκια!

Η Τζένη Μπαλατσινού μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε διάφορα για εκείνη και την οικογένειά της.

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα (29/4) και ως είθισται οι νοικοκυρές ετοιμάζουν τα κόκκινα αυγά για το Πάσχα και διάφορα άλλα καλούδια.

Το ίδιο έκανε και η Τζένη Μπαλατσινού και μας έδειξε όσα έφτιαξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες.
Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός.

Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί (γέλια), αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια», είπε η Τζένη Μπαλατσινού σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια)» είπε και συνέχισε: «Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε».

Δείτε τα πασχαλινά αυγά και τα κουλουράκια της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved