Survivor: Η τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Μαργαρίτη αγκαλιά με τις κορούλες της!
Showbiz

Survivor: Η τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Μαργαρίτη αγκαλιά με τις κορούλες της!

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αποχώρησε πριν από περίπου έναν μήνα, οικειοθελώς!

Η Σοφία Μαργαρίτη είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στο Survivor και όλοι θυμόμαστε πώς λύγιζε κάθε φορά που μιλούσε ή μάθαινε νέα των παιδιών της στα έπαθλα επικοινωνίας του ριάλιτι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, πλέον βρίσκεται κοντά στα παιδάκια της και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους. Η ίδια παραχωρώντας πριν από λίγο καιρό μια συνέντευξη είχε εξομολογηθεί πόσο δύσκολα είχε περάσει με τον χωρισμό της από τον πρώην άντρα της.

Για να σας θυμίσουμε είχε πει χαρακτηριστικά: Ήμουν σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και είδα το Survivor ως λύση. Όταν παντρεύτηκα άφησα τον εαυτό μου και αυτό ήταν λάθος μου. Η ρήξη στον γάμο μου έγινε με άσχημο τρόπο. Δεν μπορούσα να του πω αυτά που σκέφτομαι, φοβόμουν. Τον δικαιολογούσα και πίστευα ότι κάνω εγώ λάθος».

Και είχε προσθέσει: «Όταν με είδα να αλλάζω άρδην, ένα απόγευμα Κυριακής πήρα τα παιδιά από το σπίτι και έφυγα χωρίς χρήματα. Συντηρώ και τα παιδιά και τους γονείς μου με αξιοπρέπεια. Αν έμενα στον γάμο θα κατέληγα μία νευρωτική μάνα».

Πριν από λίγες ώρες η Σοφία Μαργαρίτη ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία στις ιστορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αγκαλιά με τις κορούλες της, τις οποίες, όπως έχει εξομολογηθεί, ουκ ολίγες φορές, τις υπερλατρεύει.

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved