Έλενα Τσαγκρινού: «Με έκαναν να μη νιώθω καλά με τον σωματότυπό μου»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «Με έκαναν να μη νιώθω καλά με τον σωματότυπό μου»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού και μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά αναφέρθηκε και στη Eurovision, μιας και θα συμμετέχει φέτος εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Κλισέ ερώτηση, αλλά μετά τη Eurovision έχεις στόχο να κάνεις πράγματα στο εξωτερικό;

Θα ήθελα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό, αλλά στο στιλ μου και αν αρέσω έτσι όπως είμαι. Αλλιώς, δεν πειράζει και είμαι ξεκάθαρη σε αυτό.

Γιατί το λες τόσο έντονα; Σου ζήτησε κάποιες να αλλάξεις;

Ναι, έχει συμβεί. Το βίωνα συνέχεια αυτό στο παρελθόν και μου δημιουργούσε φθορά. Επειδή ως άνθρωπος πάντα θέλω να δίνω το παραπάνω, το καλύτερο, ό,τι μου ζητούσαν προσπαθούσα να το πετύχω για να τους είμαι αρεστή. Αυτό είναι αυτοκαταστροφικό. Έβαζα ρούχα που δεν ήθελα, ρούχα που άρεσαν στους άλλους. Αναρωτιόμουν για χρόνια: «Είμαι αρκετά καλή για αυτήν τη δουλειά;». Με έκαναν να μη νιώθω καλά με τον σωματότυπό μου, και όταν ήμουν 8 κιλά πάνω που ήμουν στο παρελθόν, και όταν ήμουν 8 κιλά κάτω όπως είμαι τώρα. Έκανα πράγματα που δεν ήξερα αν τα κάνω για εμένα ή τα κάνω για τους άλλους. Πλέον είμαι ο εαυτός μου και αν μια ομάδα πιστέψει σε εμένα, θέλω να με θέλει έτσι όπως είμαι. Δεν είμαι διατεθειμένη να αλλάξω τον εαυτό μου για να είμαι αρεστή στους άλλους. Αν τους αρέσει η φωνή μου, το στιλ μου και ο εαυτός μου, ας προχωρήσω στο εξωτερικό. Αν όχι, καλώς.

Μου αρέσει αυτό που λες. Οι περισσότεροι θα έκαναν τα πάντα για να πετύχουν.

Είμαι κάθετη πια σε αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που παραδίνονται σε μια ομάδα και τους κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί θεωρούν ότι έτσι θα πετύχουν. Εγώ θεωρώ πια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που είμαστε και όχι να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο. Λέω στον εαυτό μου: «Ασχολήσου με την καλλιτεχνικότητά σου, χωρίς ταμπού, χωρίς κλισέ, χωρίς κόμπλεξ». Όταν έχεις ένα κόμπλεξ συνεχώς στο μυαλό σου, αυτό επικοινωνείς και με τους γύρω σου. Αυτό το κόμπλεξ εκπέμπεις. Αν αποδεχτείς αυτό που μπορεί να μη σου αρέσει, σταματάνε να το βλέπουν και οι άλλοι.

Πώς θες να συνεχίσεις τα επόμενα χρόνια; Σε ρωτώ, γιατί η pop έχει όριο, ειδικά στην Ελλάδα.

Αυτό είναι αλήθεια και ξέρω πλέον καλά ότι είμαι pop τραγουδίστρια και θέλω να λέω χαρούμενα τραγούδια. Θεωρώ όμως ότι αν έχω μια καλή μπάντα, όπως την έχω ονειρευτεί, έχω τον τρόπο να το φέρω όλο αυτό στην ελληνική πραγματικότητα χωρίς να λέω λαϊκά τραγούδια, είπε η Έλενα Τσαγκρινού στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved