Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα μαζί!
Showbiz

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Έτσι θα περάσουν το πρώτο Πάσχα μαζί!

Πάσχα 2021: Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι περνούν φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με εκείνη να ανακοινώνει πολύ ευτυχισμένη τα σχέδιά τους. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εννέα μήνες όμως ήδη δείχνει να έχει αποκτήσει κοινές συνήθειες αφού ταιριάζει πολύ.

Μάλιστα, φέτος είναι και το πρώτο Πάσχα που θα περάσουν μαζί και έχουν ήδη κάνει τα σχέδιά τους για αυτές τις Άγιες μέρες.

Λόγω των περιορισμών που υπάρχουν εξαιτίας του κορονοϊού, οι μετακινήσεις είναι δύσκολες και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει στην Αθήνα τις γιορτές.

Εφόσον δεν θα μπορέσουν ούτε οι γονείς της όμορφης παρουσιάστριας να έρθουν στην Αθήνα από τη Ρόδο όπου ζουν ώστε να περάσουν οικογενειακά το φετινό Πάσχα, η Κωνσταντίνα μαζί με τον αγαπημένο της αποφάσισαν να οργανώσουν τα πάντα στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια όπου εκείνη περνάει τον περισσότερο χρόνο της.

“Θα περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά. Η κατάσταση με την πανδημία είναι περίεργη και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν οι γονείς μου να ταξιδέψουν από τη Ρόδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και ο Βασίλης θα κάνουμε μαζί Ανάσταση”, δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Realnews αποκαλύπτοντας τα όμορφα σχέδιά τους.

Λέτε να φτιάξει μαγειρίτσα και να επιμεληθεί και το κυριακάτικο πασχαλινό τραπέζι η Κωνσταντίνα; Διόλου απίθανο αφού τελευταία όλο και πιο συχνά μας πείθει πως αν ασχοληθεί σοβαρά με την κουζίνα, μπορεί να γίνει η καλύτερη μαγείρισσα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved