Survivor: Οι ευχές του ανανεωμένου Αλέξη Παππά για το Πάσχα - Αγνώριστος!
Showbiz

Survivor: Οι ευχές του ανανεωμένου Αλέξη Παππά για το Πάσχα - Αγνώριστος!

Survivor: Τις ευχές του μέσα τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε ο Αλέξης Παππάς σε όλους όσους τον ακολουθούν.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πόσταρε μια νέα φωτογραφία και είναι πραγματικά αγνώριστος!

«Εύχομαι το φως της αναστάσεως να λάμπει στις ψυχές όλων μας! Χρόνια πολλά σε όλους! #easter #happyeaster #survivor #survivorgreece», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Love it είπε:

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.»!

Και υπογράμμισε: «Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.»!

Και τόνισε ο ηθοποιός: «Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα James. Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα… Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολλές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους, την ώρα που κοιμόντουσαν. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από θα περίμενε κάποιος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Όταν το έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του. Πάντα ήμουν ψύχραιμος.»!

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved