Άγγελος Λάτσιος: Oι νέες του φωτό είναι το κάτι άλλο! Δες πόσο γυμνασμένος είναι και θα πάθεις πλάκα
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Oι νέες του φωτό είναι το κάτι άλλο! Δες πόσο γυμνασμένος είναι και θα πάθεις πλάκα

Απίθανες οι νέες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου! Φουλ γυμνασμένος και ανανεωμένος! 

Μπορεί αυτές τις ημέρες τις ημέρες να απείχε λίγο από τα social media καθώς έγινε ένας μικρός πανικός από τις τελευταίες του αναρτήσεις με την Γαία Μερκούρη, οπότε πήρε το χρόνο του και επανήλθε δυναμικά!

Το απόγευμα της Τρίτης (4-05) ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πάθαμε πλάκα με το πόσο γυμνασμένος είναι.

Ημίγυμνος και φορώντας μόνο το αθλητικό του σορτς τον είδαμε να κάνει μονόζυγο και όπως κι εσύ θα δεις είναι το στιλ του είναι απίθανο.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Οι αλλαγές όμως δεν είναι μόνο στο στιλ αφού τα αποτελέσματα από την άσκηση έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται! Μαζί με αυτά και τα υπέροχα τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στα μπράτσα του.

Δες τις νέες φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα γοητευτικό αγόρι που έχει αδυναμία στα τατουάζ, λατρεύει τη γυμναστική και του αρέσει να αλλάζει look συχνά... Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας έφηβος – άντρας... Αυτό βέβαια το είδαμε και στην τελευταία εκπομπή της, που η Ελένη Μενεγάκη χώθηκε στην αγκαλιά του λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της από την tv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved