Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μύρισε καλοκαίρι! Η πρώτη φωτό με μπικίνι για φέτος
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μύρισε καλοκαίρι! Η πρώτη φωτό με μπικίνι για φέτος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε το μπικίνι της και μας εντυπωσίασε με το άψογο κορμί της.

Τα τελευταία χρόνια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, μέσα από την επαγγελματική της εξέλιξη στην tv αλλά και τη σχέση της με τον γνωστό τράπερ, Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος βρίσκεται στον Alpha δίνοντας καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές της εκπομπής της, Pop Up.

Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια ξέσπασε για τους ψεύτικους λογαριασμούς στο instagram, οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομά της, προκειμένου να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από followers.

"Μου στέλνετε ότι λογαριασμοί με το όνομά μου σας στέλνουν μηνύματα να δώσετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσω δώρα, ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου, οπού συζητάτε ακόμα και για την καθημερινότητά μου... Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, έχω προσπαθήσει να τα κάνω report και μπλοκ. Σας παρακαλώ πολύ κάντε το και εσείς και προς Θεού μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς", είχε δηλώσει.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι αυξάνονται διαρκώς και η Ηλιάνα είναι πανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι! Η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε το μπικίνι της και μας εντυπωσίασε με το άψογο κορμί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved