Ξέσπασε η Φιλίτσα Καλογεράκου: Αυτοί είναι οι τρεις άντρες που της έκλεισαν τις πόρτες
Showbiz

Ξέσπασε η Φιλίτσα Καλογεράκου: Αυτοί είναι οι τρεις άντρες που της έκλεισαν τις πόρτες

Η Φιλίτσα Καλογεράκου ξέσπασε για άλλη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός που έχει μιλήσει πολλές φορές για περιστατικά που της έχουν συμβεί στο χώρο που εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς βέβαια να κατονομάζει πρόσωπα, έκανε πάλι μια ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Τρεις μου έκλεισαν τις πόρτες: Ένας γκόμενος, ένας παραγωγός και ένας σεναριογράφος. Και όλοι αυτοί που χωρίς να με ξέρουν έγιναν παπαγαλάκια. Εάν δεν... δεν! Προς γνώση και συμμόρφωση».


Να θυμίσουμε πως είχε γράψει παλαιότερα: «Δυστυχώς υπάρχει ομερτά στο επάγγελμα. Την έχω βιώσει στο πετσί μου, γιατί εγώ βγήκα και μίλησα πολύ νωρίτερα από την κυρία Μπεκατώρου δημόσια και σε συνεντεύξεις. Αλλά κανένα αυτί δεν ίδρωσε. Και όταν απευθύνθηκα σε συναδέλφους που είχαν τα διπλάσια χρόνια στον χώρο όλοι μου λέγανε “μη μιλάς, έτσι είναι αυτός ο χώρος, μη μιλάς θα χάσεις δουλειές”. Απειλήθηκα από παραγωγούς “αν τολμήσεις να βγεις και μιλήσεις δημόσια, θα σε καταστρέψω”. Η ομερτά υπήρχε. Δεν την ξέρω απλά, τη βίωσα και την πλήρωσα».

Στο gossip-tv.gr μάλιστα είχε δηλώσει:

«Απο τη μία χαίρομαι γιατί δεν είμαστε πια "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Από την άλλη έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά. Αυτή η νοοτροπία "έτσι είναι αυτός ο χώρος" αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός και δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Τι να το κάνω αν εκτεθούν 5 - 6 άνθρωποι τώρα και έρθουν άλλοι 10-20 στη θέση τους που θα κάνουν τα ίδια γιατί θα εξακολουθεί "να είναι έτσι ο χώρος"».


Δείτε την νέα της ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved