Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τη βάφτιση των παιδιών της
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για τη βάφτιση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μαμά, μια τρυφερή σύζυγος και μια επιτυχημένη παρουσιάστρια.

Και παρά το γεγονός ότι καθημερινά «τρέχει» με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες τα παιδιά της αποτελούν τη μοναδική της προτεραιότητα.

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για την σχέση που έχει με τον μικρό Σάββα.

Το Instagram account της είναι γεμάτο από οικογενειακές φωτογραφίες και σε όλες φαίνεται ξεκάθαρα τη χαρά και η ευτυχία της που έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά με τον έρωτα της ζωής της.

Ο Σάββας ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018, ενώ η μικρή Αναστασία γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019.

Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η Δούκισσα δεν έχει καταφέρει ακόμη να οργανώσει τη βάφτισή τους.

Η ίδια μάλιστα το αποκάλυψε σε πρόσφατο Q&A. Στην ερώτηση πότε έχει προγραμματίσει να κάνει τη βάφτισή τους, εκείνη απάντησε: «Δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες μέχρι τώρα. Πιστεύω σύντομα!»

«Θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση. Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είχε πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved