Τζώρτζογλου: Κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο του γιου του - Στις 120.000 ευρώ οι ζημιές
Showbiz

Τζώρτζογλου: Κάηκε ολοσχερώς το εστιατόριο του γιου του - Στις 120.000 ευρώ οι ζημιές

Στράτος Τζώρτζογλου: Τα πλάνα από το μαγαζί του γιου του μετά την πυρκαγιά - Οι πρώτες δηλώσεις στο Πρωινό του ANT1

Δυσάρεστα νέα για τον Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου. Ο γιος του γνωστού ηθοποιού είδε το εστιατόριό του στην Αστόρια να έχει καεί ολοσχερώς, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στον εσωτερικό χώρο αργά το βράδυ.

Περισσότερα παρουσίασαν στο Πρωινό του ANT1

«Έχουμε πλάνα από το εστιατόριο στην Αστόρια, το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς Δευτέρα ξημερώματα ξέσπασε η φωτιά, καταστράφηκε το κατάστημα και όταν πήγαν εκεί στις 04:00 ήταν ήδη πολύ αργά. Είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να σώσουν κάτι από το μαγαζί».

Στη συνέχεια ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου μίλησε στο Πρωινό...

«Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί μου φίλοι με την οικογένειά τους, μένουν ακριβώς από πάνω από την πιτσαρία και η φωτιά πήγε μέχρι εκεί. Ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο, δεν υπάρχει τίποτα και κάνουμε ότι μπορούμε τώρα για να βοηθήσουμε. Για να γίνει ξανά το μαγαζί θέλουν 120.000 ευρώ έχουμε ασφάλεια και είναι η πιο βασική ασφάλεια που υπάρχει».

Ενώ ο πατέρας του, Στράτος πρόσθεσε: «Είπα στον Αλκιβιάδη ότι όλα αυτά είναι μια πρόκληση για να αρπάξουμε τη ζωή από τα κέρατα, δηλαδή, να κάνουμε κάτι, να βρούμε χρήματα, να βοηθηθούνε τα παιδιά, δυναμικά πράγματα, με την έννοια ότι δεν είμαστε θύματα αυτής της κατάστασης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved