Έλλη Κοκκίνου: Έβαψε ξανά τα μαλλιά της - Δείτε το νέο της look
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Έβαψε ξανά τα μαλλιά της - Δείτε το νέο της look

Έλλη Κοκκίνου: Όλο και πιο ξανθιά η πετυχημένη τραγουδίστρια - Ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι με διάθεση αλλαγών! Δες τη νέα της φωτογραφία...

Διανύει μια ήρεμη φάση για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της, αμέσως μετά τη λήξη του Lockdown.

Η Έλλη Κοκκίνου τη φετινή σεζόν είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο τον οποίο και θέλησε να αξιοποιήσει μαζί με τον γιο της. Πρόσφατα μάλιστα ο Αλέξανδρός της έγινε 13 ετών με την τραγουδίστρια να εύχεται στον μονάκριβο γιο της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όσο για το φετινό καλοκαίρι, η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται για τις επόμενες επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και τις διακοπές της τις οποίες και θα περάσει στους αγαπημένους της προορισμούς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και η τραγουδίστρια μάλλον έχει διάθεση για αλλαγές. Η Έλλη Κοκκίνου τα τελευταία χρόνια δείχνει μια παραπάνω προτίμηση στο ξανθό χρώμα, μιας και τα μαλλιά της δεν θυμίζουν σε τίποτα το look των περασμένων ετών.

Γίνεται όλο και πιο ξανθιά! Δες τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved