Μπέσσυ Αργυράκη: «Αυτοί που ήδη βγήκαν στην επιφάνεια, νομίζω ότι έχουν κάψει το χαρτί τους»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Αυτοί που ήδη βγήκαν στην επιφάνεια, νομίζω ότι έχουν κάψει το χαρτί τους»

Μπέσσυ Αργυράκη: Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τα φετινά τηλεοπτικά προγράμματα μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια...

Βρίσκεται στη λίστα με τις πιο αγαπητές γυναίκες τραγουδίστριες της γενιάς της. Η Μπέσσυ Αργυράκη μετρά πολλές επιτυχίες και εμπειρίες στο βιογραφικό της και η αλήθεια είναι πως το όνομά της όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδεθεί μόνο με ευχάριστες ειδήσεις. Η ίδια μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις...

Για το κίνημα #mettoo και τις καταγγελίες που έγιναν ποια είναι η γνώμη σας;

Θα ξεκινήσω με το δεδομένο ότι αυτό έχει συμβεί σχεδόν σε όλες τις γυναίκες στο επάγγελμα μας, αλλά και σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Φυσικά είναι πάρα πολύ καλό, ότι κάποιοι είχαν το θάρρος και το τσαγανό, να βγουν και να το πουν, έτσι ώστε να μαζευτούν οι επόμενοι. Αυτοί που ήδη βγήκαν στην επιφάνεια, νομίζω ότι έχουν κάψει το χαρτί τους, αρκεί να μην ξεχάσουμε.


-Σε εσάς έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Ναι έχει συμβεί. Αλλά δεν θα άνοιγα το στόμα μου. Ίσως γιατί δεν έχω το τσαγανό να πω κάποια πράγματα. Αυτό όμως που θέλω να πω, είναι ότι η λεκτική κακοποίηση είναι ίσως και πάνω από τη σεξουαλική.


-Όταν το βιώσατε, πώς το αντιμετωπίσατε; Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ σηκώθηκα και έφυγα. Αλλά παίζει ρόλο η στιγμή, η ανάγκη, ο φόβος και το πώς έχει μεγαλώσει κανείς για να σε οδηγήσει στο πώς θα πράξεις.

-Στην τηλεόραση πώς και δεν έχετε κάνει κάτι;

Δεν είχα ποτέ κάποια πρόταση, θα μου άρεσε πολύ να ήμουν μέλος επιτροπής κάποιου talent show. Βρίσκω ότι έχουν επιλέξει σπουδαίους ανθρώπους για κριτές και θα ήθελα να είμαι ανάμεσα τους. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, με χαρά θα την δεχτώ.


-Ποια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθείτε;

Το YFSF-ALL Star μου αρέσει πολύ. Γενικά όλες οι μουσικές εκπομπές. Επίσης βλέπω κάποιες καλές σειρές στο Netflix. Αυτή την περίοδο παρακολουθώ το «Στέμμα». Αυτό που δεν βλέπω καθόλου, είναι τα reality. Δεν έχω δει ούτε μια φορά το Survivor, να με συγχωρέσουν.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved