Έλενα Τσαγκρινού: «Με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «Με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια»

Έλενα Τσαγκρινού :Γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, για τη συμμετοχή της στη Eurovision, αλλά και για τον σύντροφό της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή τραγουδίστρια

«Αυτή η περίοδος για μένα είναι πολύ ιδιαίτερη. Το περασμένο καλοκαίρι διακόπηκαν λόγω των μέτρων οι live εμφανίσεις μου και μέσα σ' αυτές τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες ήρθε η πρόταση να εκπροσωπήσω την Κύπρο στη φετινή Εurovision.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι δεν έχω βιώσει την καραντίνα όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος αφού αυτούς τους μήνες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι στο φουλ! Ηχογράφησα το "ΕΙ Diablο", έκανα τα γυρίσματα για το music video , έκανα fittings με τγ Σήλια Κριθαριώτη, είμαι σε συνεχείς πρόβες για την εμφάνιση μου στη σκηνή και δίνω συνεντεύξεις σε Ελλάδα, Κύπρο και ανά την Ευρώπη.

Φυσικά οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες, όπως το να μιλάμε με τους δημιουργούς του τραγουδιού και τον καλλιτεχνικό διευθυντή μέσω video call, ενώ τα πάντα γίνονται τηρώντας όλα τα μέτρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όσος χρόνος μου απομένει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αφιερώνω στην οικογένεια μου.

Αυτό το διάστημα μου έλειψε και ο σύντροφος μου, καθώς δεν μένουμε μαζί όπως πρώτα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και ως μέτρα προστασίας, αφού εγώ έρχομαι καθημερινά σε επαφή με κόσμο, αποφασίσαμε να μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια. Βέβαια, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και μέσω κάμερας», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved