Demy: «Υπήρξαν φάσεις που έπεσα ψυχολογικά, φοβήθηκα, έκλαψα»
Showbiz

Demy: «Υπήρξαν φάσεις που έπεσα ψυχολογικά, φοβήθηκα, έκλαψα»

Demy: Η αποκάλυψη για τις δύσκλοες περιόδους της ζωής της - Όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά η τραγουδίστρια...

Αν και νεαρή ακόμη σε ηλικία, η Demy μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής και λόγω της πανδημίας βρήκε την ευκαιρία να κάνει ανασκόπηση και σχεδιασμό για το μέλλον.

«Τον τελευταίο χρόνο πέρασα απ' όλες τις φάσεις και τα συναισθήματα. Απόλαυσα την ξαφνική ηρεμία στις αρχές της πρώτης καραντίνας, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έπεσα ψυχολογικά, έκλαψα, βρήκα κουράγιο, βρήκα νέες ασχολίες και χαρές, ξαναπελπίστηκα και πάει λέγοντας, όπως φαντάζομαι όλοι.

Πιστεύω ότι σε όλα τα δύσκολα πάντα θα βρεις μια θετική πλευρά αν το αντιμετωπίσεις σωστά. Επαγγελματικά, για μένα αυτός ο χρόνος ήταν μια ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα μετά από μερικά πολύ έντονα χρόνια όπου έτρεχα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ήταν ευκαιρία για ανασκόπηση και σχεδιασμό για το μέλλον.

Σίγουρα υπήρξαν φάσεις που έπεσα ψυχολογικά, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είχα μάθει σε αυτούς τους έντονους ρυθμούς, είχα συνδέσει την ευτυχία με την παραγωγικότητα και την επιτυχία και αυτό είναι κάτι που δύσκολα το αποπρογραμματίζεις από το σύστημα σου. Η ελπίδα μου είναι να βγούμε σύντομα απ' όλο αυτό κρατώντας κάποια θετικά που μας έμαθε, να ακούμε το σώμα και την ψυχή μας καινά κατεβάζουμε ρυθμούς όταν χρειάζεται χωρίς ενοχές, να εκτιμάμε την κάθε στιγμή και την επαφή με τους ανθρώπους μας, να έχουμε παραπάνω ενσυναίσθηση, αφού όλοι τελικά οι άνθρωποι στο βάθος έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τελικά αντιμετωπίζουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις», είπε σε συνέντευξή της στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved