Μάρω Λύτρα: Ποζάρει στα 50 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα! (Photos)
Showbiz

Μάρω Λύτρα: Ποζάρει στα 50 της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα! (Photos)

Η Μάρω Λύτρα είναι 50 ετών και παραμένει κούκλα ακόμα και όταν είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε αγκαλιά τον σκύλο της και πόζαρε χωρίς make up, ανέβασε τη φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μάρω Λύτρα μάς συστήθηκε τη χρυσή εποχή των ριάλιτι, μέσα από το Fame Story 2 που προβαλλόταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη σεζόν 2003-2004. Μάλιστα, η τραγουδίστρια απασχόλησε πολύ τότε με τη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος βέβαια συνέχισε να μένει στην Ελλάδα και να κάνει καριέρα εδώ.

Η Μάρω Λύτρα για μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, για τους δικούς της προσωπικούς λόγους και εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο είναι πολύ ενεργή, μαθαίνουμε τα νέα της καθώς μοιράζεται μαζί μας προσωπικές στιγμές της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η Μάρω Λύτρα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είχε αγκαλιά τον σκύλο της και φορούσε καπέλο!

Επεσήμανε στη λεζάντα της ότι «έρχονται όμορφες μέρες» και τα likes «έπεσαν βροχή»!

Δείτε τις φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved