Αναστάσιος Ράμμος: «Το μέλλον το βλέπω φωτεινό και έτσι ελπίζω ότι θα είναι»
Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: «Το μέλλον το βλέπω φωτεινό και έτσι ελπίζω ότι θα είναι»

Για το πλήγμα που έχει δεχθεί ο καλλιτεχνικός χώρος λόγω της πανδημίας μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πώς πέρασε όλους αυτούς τους μήνες, αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του.

«Ενας χρόνος έχει περάσει; Μου έχει φανεί αιώνας! Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι από εκείνους που έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς έκλεισε από τους πρώτους και τελικά ανοίγει από τους τελευταίους. Τα Ιive που έκανα το περασμένο καλοκαίρι διακόπηκαν, λόγω των μέτρων και οι μόνες εμφανίσεις που έχω κάνει από τότε ήταν στο "Just The 2 Of Us", στο οποίο συμμετείχα. Θεωρώ ότι όλο αυτό που ζούμε δεν έχει να κάνει μόνο με το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους καλλιτέχνες και μη. Εγώ γνωρίστηκα και... από κοντά, με τον κορονοϊό γιατί νόσησα ευτυχώς ελαφρά.

Όλους αυτούς τους μήνες τους πέρασα φτιάχνοντας μουσική, παίζοντας Ρlaystation και γενικά στο σπίτι, ενώ οι βόλτες με τους φίλους είχαν περιοριστεί στη γύρω περιοχή και με τον καφέ στο χέρι. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δεν άφησα αυτή την κατάσταση να με επηρεάσει, ούτε ψυχολογικά, ούτε στο κομμάτι της δημιουργίας. Τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώσαμε τις τραγούδησα κιόλας με το "Μετακίνηση 6" που έγραψε η Ελεάνα Βραχάλη, ενώ έγραψα τραγούδια με τους Arcade και έκανα ντουέτο με τον Πάνο Κιάμο και την Jossephine, τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ακόμα, ετοιμάζω το νέο Single που θα βγάλω από την Panik Records. Το μέλλον το βλέπω φωτεινό και έτσι ελπίζω ότι θα είναι, με ελευθερία και όρεξη. Οσο κι αν μας έριξε όλη αυτή η κατάσταση, πιστεύω ότι είμαστε φτιαγμένοι για τα χειρότερα… Περνάμε καλύτερα εκεί», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved