Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω την οικογένειά μου και τη μουσική καταφύγιο και ορμητήριό μου»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω την οικογένειά μου και τη μουσική καταφύγιο και ορμητήριό μου»

Ο Δήμος Αναστασιάδης εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι σύντροφος και πατέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την οικογένεια του, για την διάρκεια της πανδημίας και όσα δημιούργησε αυτή την περίοδο.

«Ενας χρόνος πανδημίας, μια παύση διαρκείας για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η επαφή με τον κόσμο είναι μια εμπειρία μεθυστική, ένα μεταφυσικό αίσθημα ανάτασης που σε σηκώνει σε μια σφαίρα όπου υπάρχουν μόνο κοινό και ερμηνευτής σαν δύο ερωτευμένοι.

Στο διάστημα αυτό νιώθω πως βλέπω κάθε βράδυ τον ίδιο εφιάλτη: η σφαίρα κατακερματίζεται και-κοινό και μουσικοί πέφτουμε στο κενό.

Στη διάρκεια της πανδημίας δεν υπήρξε συναίσθημα που δεν βίωσα: πόνο, ανημποριά, έλλειψη, νοσταλγία, αγωνία, απάθεια, προσδοκία, ματαίωση... Αποφάσισα συνειδητά να μη σταθώ στη ματαίωση, αλλά να γεμίσω το κενό. Ακουσα και μελέτησα μουσική ώρες ατελείωτες, βρήκα νέους καλλιτέχνες και ανακάλυψα ξανά ήδη γνώριμους. Ολος αυτός ο οργασμός ξεσήκωσε μέσα μου κι άλλα όνειρα... Στην καραντίνα δημιούργησα πολλά τραγούδια για τα οποία είμαι πολύ χαρούμενος.

Μόλις βγαίνω από το στούντιο βλέπω τον γιο μου να με κοιτάζει με την ψυχή στα μάτια και ξέρω πως, ό,τι κι αν συμβεί, ο άνθρωπος στις δύσκολες στιγμές θα έχει την τέχνη στήριγμα του, ακόμα κι αν όλες οι συνθήκες την πολεμούν. Εχω την οικογένεια μου και τη μουσική καταφύγιο και ορμητήριο μου. Εύχομαι μόνο υγεία», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved