Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν άφησα τα γεγονότα να επηρεάσουν τη δημιουργικότητά μου»
Showbiz

Γιώργος Κακοσαίος: «Δεν άφησα τα γεγονότα να επηρεάσουν τη δημιουργικότητά μου»

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του πενταγράμμου με την αμέριστη υποστήριξη του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και πώς την εκμεταλλεύτηκε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για το πόσο ανυπομονεί να τραγουδήσει live μπροστά σε κοινό.

«Προσωπικά, ως νέος καλλιτέχνης, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ αυτή την κατάσταση με τον πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Κυκλοφόρησα τρία τραγούδια από την Panik Records, με πιο πρόσφατο το "Μία", έκανα τις πρώτες μου τηλεοπτικές συνεντεύξεις και γενικά δεν άφησα τα γεγονότα να επηρεάσουν τη δημιουργικότητα μου.

Αφιέρωσα όλο μου τον χρόνο στη μουσική γράφοντας τραγούδια, ένα από τα οποία κυκλοφόρησε η Ελλη Κόκκινου, και δοκιμάζοντας δικά μου κομμάτια στο στούντιο. Σκέψου ότι ήδη έχω καταλήξει στο ποιο θα είναι το επόμενο μου single!

Χαίρομαι που παρά τις δύσκολες συνθήκες ο κόσμος αγάπησε τα τραγούδια μου μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες και το ΥοuTube και δεν βλέπω την ώρα να τα παρουσιάσω live και να τα τραγουδήσουμε μαζί.

Σε προσωπικό επίπεδο πέρασα αυτό το διάστημα όπως όλοι, στο σπίτι με την οικογένεια μου και τηρώντας τα μέτρα. Αν και ο COVID έβαλε ένα απότομο φρένο σε όλα, εδώ είμαστε! Γενικά είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ να βγάλω την ενέργεια και το πάθος που έχω, να τα δείξω στον κόσμο, να έρθω σε επαφή μαζί του, να νιώσω και να μοιραστώ τον παλμό του live. Με πίστη, αγάπη και υπομονή όλα θα γίνουν όπως πριν, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα να υπάρχουν αποστάσεις», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved