Nαταλία Δραγούμη: Η επιτυχία της εκπομπής της και ο ρόλος στις 8 λέξεις
Showbiz

Nαταλία Δραγούμη: Η επιτυχία της εκπομπής της και ο ρόλος στις 8 λέξεις

Mε διπλό ρόλο και φέτος στην tv, η Ναταλία Δραγούμη και σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί τους λογούς που την κάνουν να νιώθει ευτυχής ως οικοδέσποινα της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» της Ερτ1 και γιατί δικαιολογεί -απόλυτα-τη σατανική ηρωίδα της στη σειρά του σκαϊ, «8 λέξεις».

Τέταρτη σεζόν για την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Πώς αισθάνεσαι; «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά! Όταν ξεκίνησα, δεν περίμενα ότι η εκπομπή θα είχε τόσο μεγάλη αποδοχή»


Αν και στο παρελθόν είχες βρεθεί στο τιμόνι ψυχαγωγικών εκπομπών, με το «Στα τραγούδια λέμε ναι» δοκιμάστηκες δυναμικά στο ρόλο παρουσιάστριας

«Το «Στα τραγούδια λέμε ναι» κράτησε πολύ περισσότερο χρόνο και είναι κάτι τελείως διαφορετικό, καθώς εδώ αισθάνομαι περισσότερο την αποδοχή του κόσμου. Μετρά ίσως το ότι είναι ένα μουσικό πρόγραμμα. Οι προηγούμενες εκπομπές που παρουσίασα είχαν να κάνουν με τη μαγειρική, αλλά και συνεντεύξεις προσωπικοτήτων. Το 1996 επίσης παρουσίασα για έναν κύκλο επεισοδίων το τηλεπαιχνίδι «Το ζωντανό σταυρόλεξο» στην ΕΡΤ2, που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα τη δεκαετία του '80 με την Ξένια Καλογεροπούλου»


Ποια μουσικά αφιερώματα του προγράμματος σε συγκίνησαν περισσότερο;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον δημιουργό, γιατί θεωρώ ότι η συντακτική ομάδα μαζί με το κανάλι κάνει εξαιρετικές επιλογές, με γνώμονα την καλή Ελληνική μουσική. Επίσης το ωραίο είναι ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάθε είδος μουσικής, ενώ επειδή βρισκόμαστε στη δημόσια τηλεόραση έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη ή στον Μίκη Θεοδωράκη. Το ότι κάθε εκπομπή είναι διαφορετική και μπορεί να περάσει πολύς κόσμος από το πλατό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθουμε πολύ τυχεροί με τον Μιχάλη Μαρίνο που είμαστε οικοδεσπότες μουσικών αφιερωμάτων για ογκόλιθους της τέχνης όπως ο Μίκης Θεοδωράκης»

Συμμετέχεις στις «8 λέξεις» υποδυόμενη τη Μαίρη. Τι έχεις αγαπήσει στην ηρωίδα σου;

«Η Μαίρη είναι μια γυναίκα που υπολογίζει τα πάντα. Κοιτάζει μόνο το συμφέρον της. Θα έλεγα ότι είναι μια αρνητική ηρωίδα. Είναι ο τρίτος... καταχθόνιος χαρακτήρας που κάνω στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, οπότε αυτό που προσπαθώ είναι να διαφέρει η κάθε «σατανική» γυναίκα που υποδύομαι. Αυτή είναι η δυσκολία και το challenge που έχω να αντιμετωπίσω. Δεν μπορείς να διαχειρίζεσαι με τον ίδιο ερμηνευτικά τρόπο όλους τους ρόλους των «κακών», λέει η ίδια στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved