Showbiz

Γιώργος Αρσενάκος: Το παρασκήνιο της συνάντησης Βίσση – Βανδή

Gossip-tv Team

O Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night show και μίλησε για τη γνωριμία του με τον Πάρι Κασιδόκωστα, τη δημιουργία της Panik αλλά και τη συνάντηση της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή!

 

Αρχικά είπε: «Δεν αρκεί μόνο η φωνή. Η καριέρα θέλει και προσωπικότητα. Η καριέρα θέλει να έχεις άστρο, να αγαπάς αυτό που κάνεις, να έχεις πίστη, και να δουλεύεις».

Και τόνισε: «Αγαπάω τους καλλιτέχνες. Δε μπορώ να πω κάτι κακό για αυτούς… Για τον καλλιτέχνη μου μπορώ να σκοτώσω. Ναι είμαι σκληρός στις διαπραγματεύσεις μου για αυτούς” δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και συνέχισε, “Οι άνθρωποι της προβολής έχουν μια εγωπάθεια. Δε το λέω άσχημα. Όλη μέρα ασχολούνται με τον εαυτό τους και άλλα 40 άτομα της εταιρείας ασχολούνται μαζί τους. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η εγωπάθεια… Όλοι ξέρουμε. Υπάρχει μια αυτογνωσία, το παρελθόν μας είναι άλλο. Όλοι περνούν τα πάνω και τα κάτω τους. Οι καλλιτέχνες περνούν τα κάτω τους με μια αξιοπρέπεια…. Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει τόσα, τον σέβεσαι, σέβεσαι το παρελθόν του για να υπάρχει μέλλον».

Και τόνισε: «Ο Πάρις Κασιδόκωστας πίστεψε σε μένα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω μια εταιρεία. Μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι τον έχω…»!

Όσον αφορά τη συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή , είπε: «Η ιδέα ήταν του Νίκου Κοκλώνη. Του λέω “ποιος μπλέκει, να βάλω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου”; Τελικά τα καταφέραμε και αφού έγινε το τηλεοπτικό λέμε να το συνεχίσουμε και δισκογραφικά και σε κάποιο μαγαζί… Όταν έγινε δε το πίστευα ούτε εγώ… Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν βρεθεί ποτέ ούτε στην εταιρεία…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved