Δέσποινα Βανδή: Λάτρεψε την κομψή φόρμα από τη συλλογή της Σοφίας Καρβέλα!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Λάτρεψε την κομψή φόρμα από τη συλλογή της Σοφίας Καρβέλα!

Δέσποινα Βανδή: Ήταν να μη γίνει η πρώτη ιστορική συνάντηση με την Άννα Βίσση - Οι δύο πετυχημένες τραγουδίστριες εξελίσσονται σε δυο καλές φίλες!

Η Δέσποινα Βανδή τη φετινή σεζόν αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην φημολογούμενη κόντρα της με την Άννα Βίσση, όταν αποφάσισε να ερμηνεύσει μαζί επί σκηνής, σε μια βραδιά η οποία πέρασε στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Για πάνω από δύο δεκαετίες οι δύο πετυχημένες τραγουδίστριες δεν είχαν βρεθεί ποτέ μαζί επαγγελματικά, με τα περιοδικά εκείνης της εποχής να σχολιάζουν την τεράστια κόντρα των δύο γυναικών.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν μαζί για πρώτη φορά στο stage του J2US και τα ντουέτα τους στη σκηνή έγιναν viral και στο διαδίκτυο το οποίο πήρε φωτιά εκείνη την βραδιά, με σχόλια αλλά και επικές ατάκες για τη... συμφιλίωση των δύο γυναικών.

Φυσικά η συνάντησή τους ήταν μόνο η αρχή. Δέσποινα και Άννα φαίνεται να έχουν γίνει δυο καλές φίλες, αφού συχνά θα τις δούμε μαζί να ποζάρουν για τα social media.

Αυτή τη φορά μάλιστα η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μας δείξει την κομψή φόρμα από τη συλλογή της Σοφίας Καρβέλα την οποία και λάτρεψε, όταν θέλησε να τη δοκιμάσει επάνω της.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved