Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Μάθε πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους, Κικίλια junior, ο οποίος είναι πέντε μηνών. 

Το ζευγάρι θα βαφτίσει τον μοναχογιό του, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, που θα πάρει τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Όπως είναι γνωστό, η Πάτμος είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί όλα τα καλοκαίρια της…

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάφτιση σε πολύ στενό κύκλο.

Νονά θα είναι η πολύ στενή φίλη της Τζένης, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι νονοί, αφού το ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό.

Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που προέχει είναι να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ –όπως λένε- η βάφτιση θα τελεστεί, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved