Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης της – Το όνομα που θα πάρει
Showbiz

Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης της – Το όνομα που θα πάρει

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της! 

Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο η Εύα Καϊλή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 42χρονη πολιτικός ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον πιο όμορφο τρόπο στο πλευρό του Ιταλού συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικό ΟΚ!

Η γοητευτική πολιτικός έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της στο Πρώτο θέμα και αποκάλυψε πως το μωρό θα πάρει το όνομα Αριάδνη- Αριάνα στα ιταλικά.

«Δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό το θέμα, μιας και λόγω πανδημίας πολλές οικογένειες περνούν δύσκολες στιγμές», είπε η Εύα Καϊλή από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται και πρόσθεσε ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από την Κρήτη, μιας και οι – αρκετοί – νονοί και νονές στα διπλά βαφτίσια (ορθόδοξα και καθολικά) που θα γίνουν στην Ελλάδα, έλκουν την καταγωγή από τη μεγαλόνησο.

Νονά θα γίνει επίσης μία προσωπική φίλη της Εύας, η οποία είναι Αμερικανίδα.

«Για εμάς ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο. Μια τεράστια ευτυχία. Το ξεκίνημα ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου, το 2019» ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πως ωρίμασε μέσα της η ιδέα της εγκυμοσύνης: «Το ξεκίνημα ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου , το 2019. Την πρώτη καραντίνα, την οποία περάσαμε μαζί , στην Αθήνα», είπε, για να συμπληρώσει ότι τώρα καταλαβαίνει πόσο «ηρωικό» είναι να μεγαλώνουν οι μητέρες παιδιά, «ειδικά όταν είναι μόνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved