Σταύρος Νικολαΐδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Τέλος καλό, όλα καλά για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως δεν κατάφερε να «παλέψει» τον κορονοϊό στο σπίτι αφού του έκανε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης είχε μοιραστεί με τους followers του μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

O ηθοποιός σήμερα (25/5) νωρίς το πρωί ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να φιλάει την κόρη του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Σταύρος Νικολαΐδης, γράφοντας: «Το καλύτερο δώρο για τα 4 χρόνια που σε έχω στην αγκαλιά μου, είναι που βγαίνω και θα σε σφίξω στην αγκαλιά μου ανήμερα των γενεθλίων σου!!! #covid_19 #covidfree #lovemyson #lovemyboy #stavrosnikolaidis #instagood #instaphoto #instapic #moodoftheday #thanosnikolaidis».

Ο Σταύρος Νικολαΐδης λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και την είδηση αυτή την επιβεβαίωσε και πάλι μέσα α

πό τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Και ναι, είναι γεγονός!!! Επιτέλους λεύτερος και με αντισώματα!!! Ευχαριστώ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της 2ης πνευμονολογικής κλινικής του «Σωτηρία»!!! Ευχαριστώ επίσης για την τεράστια αγάπη σας και το ασταμάτητο ενδιαφέρον σας. Τέτοια ανταπόκριση δεν την περίμενα. Τώρα πάω να ευχηθώ στο αντράκι μου, που ακόμα δεν του έχουμε πει ότι έχει γενέθλια, για να το ζήσουμε μαζί. #stavrosnikolaidis #thanosnikolaidis #covid_19 #covidfree».

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved