Νίκος Μουρατίδης: «Καλύπτω τις ανάγκες μου με σχέσεις της μίας βραδιάς»
Showbiz

Νίκος Μουρατίδης: «Καλύπτω τις ανάγκες μου με σχέσεις της μίας βραδιάς»

«Δεν μου λείπει καθόλου το sex. Καλύπτω τις ανάγκες μου με σχέσεις της μίας βραδιάς» είπε χτες το βράδυ στον Πέτρο Κωστόπουλο ο Νίκος Μουρατίδης και για ακόμη μια φορά μας άφησε… κάγκελο!


“Στο Nitro, με ρώτησαν από τι θέλω να πεθάνω και εγώ απάντησα από overdose από sex. Θα ήθελα να έχω μία σχέση αλλά δεν το κατάφερα. Καλύπτω τις ανάγκες μου όμως με σχέσεις της μίας βραδιάς. Αυτό που με γεμίζει όμως περισσότερο από το sex είναι το φλερτ. Γενικά όταν βλέπω πως κάτι μ’ αρέσει δεν κολλάω στέλνω ποτό και πάω και μιλάω» δήλωσε ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X-Factor.
Από την κουβέντα των δυο αντρών φυσικά δεν έλειψαν και οι δυο "μεγάλες αδυναμίες" του Μουρατίδη: Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ρούλα Κορομηλά. «Το «Big Brother» δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε η Ρούλα μ’ αρέσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως όταν έχουμε μία εκπομπή όπως το «Greek Idol» από την οποία βγάζουμε τραγουδιστές, εκείνη ασχολείται με τον εαυτό της. Είναι θέμα γούστου το τι αρέσει και τι δεν αρέσει στον άνθρωπο» είπε, ενώ χαρακτήρισε τον έτερο κριτή του talent show «κότα»: «Όταν λείπω λέει διάφορα ο Θεοφάνους, όταν με έχει μπροστά του κάνει την κότα. Συνεχίζει να έχει αυτό το δήθεν αιχμηρό ύφος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved