Συγκλονίζει ο Χριστοφόρου: «Ο πατέρας μου είχε βίαιη συμπεριφορά» - Λύγισε η Σκορδά
Showbiz

Συγκλονίζει ο Χριστοφόρου: «Ο πατέρας μου είχε βίαιη συμπεριφορά» - Λύγισε η Σκορδά

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην εκπομπή Το Πρωινό (26-05).

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας πως από δική του πρωτοβουλία έπαψαν να έχουν επαφές καθώς είχε περάσει πολύ άσχημα από τη βίαιη συμπεριφορά του.

Η εξομολόγησή του λύγισε τη Φαίη Σκορδά, η οποία προσπάθησε να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

«Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα.

Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα.
Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε:

«Ο καλός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved