Πόπη Αστεριάδη: Αποκάλυψε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό
Showbiz

Πόπη Αστεριάδη: Αποκάλυψε την ηλικία της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Η Πόπη Αστεριάδη μιλά με αφορμή την επανακυκλοφορία βινυλίου με τραγούδια του Κ. Βήτα και του νέου βιβλίου που αναφέρεται στη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και πόσο χρονών είναι σήμερα.

Ποια, όμως, είναι τα δικά της αγαπημένα τραγούδια; «Όλα! Με βοήθησε ο κινηματογράφος πολύ, όπου είπα το "Σκληρό μου αγόρι". Κακά τα ψέματα, αν δεν είχε βγει αυτό το τραγούδι στον κινηματογράφο, μπορεί και να μη γινόταν επιτυχία. Αγαπώ ακόμα τη "Γιορτή" του Ηλία Καραγιάννη και το "Φιλοπάππου" του Κώστα Ξενάκη. Όταν είπα το "Σκληρό μου αγόρι" στις μπουάτ, έβαλα και μπουζούκι. Ήταν ένας νεωτερισμός τότε. Πηγαίναμε στην Πλάκα τότε και μου άρεσε πολύ. Μπορεί σήμερα να έχουν φτιάξει αρκετά πράγματα στην Πλάκα, αλλά τότε ήταν πιο αληθινή».

Η Πόπη Αστεριάδη τραγούδησε σε πολλά μαγαζιά της περιοχής - μάλιστα δύο από τις μπουάτ ήταν δικές της.

«Κακώς αυτό, γιατί ο καλλιτέχνης πρέπει να τραγουδάει μόνο, όχι να σκέφτεται αν θα μπει μέσα, το ΙΚΑ και όλα αυτά... Ατυχήσαμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά ήταν τόσο ωραία και τόσες οι ωραίες αναμνήσεις που έχω από αυτό, που ήταν ένα μεγάλο δώρο. Το λέω τώρα, που έχω κλείσει και τα 73 μου χρόνια -τον Μάρτιο τα έκλεισα- και λέω εντάξει, εγώ έχω γεμίσει από όλο αυτό, από όλη την πορεία μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πια να το κάνω μέχρι τα 80, αν ζήσω, και να τραγουδάω».

Τελευταία της εμφάνιση ήταν στο σπίτι του Καραγάτση στην Πλατεία Αμερικής.

«Μία από τις πιο ωραίες βραδιές... και η τελευταία που έκανα. Δεν είχα καλέσει κανέναν, απλώς όταν πήγα στο μαγαζί και το είδα γεμάτο, ανέβηκε το ηθικό μου... Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή», είπε στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved