Μποφίλιου: Θεαματική αλλαγή! Ολοκληρωτικό make over με απώλεια κιλών και νέο στιλ στα μαλλιά της
Showbiz

Μποφίλιου: Θεαματική αλλαγή! Ολοκληρωτικό make over με απώλεια κιλών και νέο στιλ στα μαλλιά της

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Η νέα της εικόνα θα σε συναρπάσει. 

Η Νατάσα Μποφίλιου εκτός από κορυφαία ερμηνεύτρια είναι και μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον χώρο της showbiz.

Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο να κάνει εμφανίσεις που ξέρει ότι της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της. Αυτό το διάστημα της καραντίνας εκτός από πολύ δημιουργικό για την ίδια σε επίπεδο δουλειάς είναι και κάπως «αναγεννησιακό» θα λέγαμε αφού έχει κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Σε πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Elle, είδαμε μια αλλιώτικη Νατάσα.

Αδυνατισμένη όσο ποτέ άλλοτε και με μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού από ξανθό υιοθέτησε ένα γλυκό μελί ενώ έκοψε και έντονες αφέλειες, που της πάνε τρομερά.

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της για το θέμα του βάρους της.


Δες την υπέροχη και νέα εικόνα της στη gallery

Σε αυτή την συνέντευξή της η Νατάσα Μποφίλιου ανέφερε μεταξύ άλλων τις κινήσεις εν μέσω πανδημίας που την έκαναν να νιώσει ανασφάλεια.


«Όταν εν μέσω μιας πανδημίας προσλαμβάνουμε αστυνομικούς και όχι νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό είναι μια επιλογή που σε κάθε νοήμονα και προοδευτικό άνθρωπο κινητοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία σκέψης: ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αμφισβήτηση και μια προσπάθεια καταπάτησης κάποιων δικαιωμάτων, που με πολύ αγώνα, αίμα και θυσία έχουν κατακτηθεί. Για όλο αυτό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος αισθάνεται το ίδιο.», λέει σε μέρος της συνέντευξής της στο Elle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved