Τζένη Καζάκου: «Η πανδημία μας δίδαξε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Η πανδημία μας δίδαξε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις»

Η Τζένη Καζάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον κορονοϊό και το διάστημα της καραντίνας και εξήγησε πως βίωσε την "αναγκαστική αποξένωση".

Η Τζένη ζει στη γειτονιά όπου μεγάλωσε, στην Κυψέλη, και ανυπομονεί να ανθίζουν τα θέατρα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Η ημέρα της είναι γεμάτη από μουσική, διάβασμα, γράψιμο, πολύ περπάτημα και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Η εποχή δεν με άλλαξε, μου έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθώ και να αναθεωρήσω σχέσεις και καταστάσεις», λέει καθώς μιλάμε για την πανδημία και τις δυσκολίες που προκάλεσε στη ζωή όλων μας, πόσο μάλλον των νέων ανθρώπων που έχουν όνειρα για μια καριέρα:

«Ο κορονοϊός και η καραντίνα ήρθαν για να μας ταρακουνήσουν, να μας ξυπνήσουν, να μας κάνουν να δούμε τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Η πανδημία μας δίδαξε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πόσο τρομακτική είναι αυτή η αναγκαστική αποξένωση. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και επομένως τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Μιλά, χαμογελά και γίνεται πιο επικοινωνιακή όταν αισθανθεί άνετα. Με μότο ζωής το διαχρονικό «Άδραξε τη μέρα», παραδέχεται ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο, με το οποίο και θέλει να ασχοληθεί. Και παρότι είναι ήδη περιζήτητη στα μίντια αλλά και στον χώρο του θεάματος, αποδεικνύει ότι και άποψη διαθέτει και επιλεκτική είναι: «Διαφήμιση θα έκανα μόνο αν με ενδιέφερε το προϊόν και το κόνσεπτ».

Η Τζένη διαθέτει τον κοινωνικό προβληματισμό του νεαρού κοριτσιού που ενημερώνεται, γνωρίζει το κοινωνικό γίγνεσθαι και ελπίζει σε έναν καλύτερο κόσμο. Το σκοτάδι της κάθε εποχής άλλωστε διαδέχεται η καλλιτεχνική αλλά και κοινωνική αναγέννηση.

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο με περισσότερη αγάπη, σεβασμό και, το βασικότερο, ενσυναίσθηση», μου λέει η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά της προκειμένου να τα δωρίσει στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας «Άγγιγμα ζωής», που παρέχει δωρεάν ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς και στους οικείους τους, είπε στο περιοδικό GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved