Σοφία Μανωλάκου: «Θέλω να υπάρξει μια δικαίωση και να επέλθει η κάθαρση»
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: «Θέλω να υπάρξει μια δικαίωση και να επέλθει η κάθαρση»

Η Σοφία Μανωλάκου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA "Έξαψη".

Το «τηλεοπτικό» σας ατύχημα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη μικρή κοινωνία του Ναυπλίου. Όταν συνήλθατε τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, με τις αποκαλύψεις σας να διαταράσσουν τις ζωές των υπολοίπων. Κρύβετε και άλλα μυστικά;

«Η αλήθεια είναι ότι η Βίκυ κρατούσε πολλά μυστικά πριν πάθει το ατύχημα. Πλέον, λόγω της αμνησίας που της προκάλεσε το ατύχημα, ανακαλύπτει αυτά τα μυστι­κά αποσπασματικά μαζί με τους τηλεθεατές. Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός θα συμπληρωθεί το παζλ των απο­καλύψεων».

Πώς θα χαρακτηρίζατε την ηρωίδα σας, Βίκυ Βούλγαρη;

«Η Βίκυ μπορεί να φαίνεται μια δυναμική γυναίκα, ωστό­σο είναι πολύ ευάλωτη και βρίσκεται συνεχώς υπό την προστασία της αδελφής της. Αναζητεί την προσοχή και την αγάπη των δικών της ανθρώπων».

Πώς θα θέλατε να είναι το τέλος για εκείνη;

«Θέλω να υπάρξει μια δικαίωση και να επέλθει η κά­θαρση. Όχι όμως μόνο για τη Βίκυ, αλλά και νια τους περισσότερους ήρωες, να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Πιο συγκεκριμένα για τη Βίκυ θα ήθελα να επανέλθει πλήρως η μνήμη της και να ζήσει πλέον ήρεμα χωρίς μυ­στικά και εντάσεις, με την οικογένεια της ενωμένη, στο πλευρό της. Αλλά και να επαληθευτεί το ένστικτο της ως προς τον Μηνά...».

Τι έχετε ξεχωρίσει στην «Έξαψη» ως σειρά;

«Αυτό που έχω ξεχωρίσει στην "Έξαψη" είναι το πόσο περίτεχνα εμπλέκονται το αστυνομικό με το ερωτικό στοι­χείο. Το σενάριο της Τίνας Καμπίτση κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή, ψάχνοντας μαζί με τους ήρωες της σειράς τον ένοχο. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι ήρωες περνούν από τη θέση του υπόπτου, οπότε αυτό επιτείνει την αγωνία των τηλεθεατών, αλλά και τη δική μας. Μου θυμίζει λίγο Αγκάθα Κρίση».

Με το Mega είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν και όχι μόνο στο κομμάτι της μυθοπλασίας, αλλά και σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Πώς ήταν εκείνη η εμπειρία σας; 0α το τολμούσατε ξανά;

«Ήταν μία όμορφη εμπειρία, με υπέροχους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όταν μου γίνεται μία πρόταση για δουλειά αυτό που κοιτάω είναι αν με εκφράζει τη δεδομένη στιγμή και αν μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάλογες απαιτήσεις. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή με γοητεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μυθοπλασία. Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείω τίποτα γιατί η ζωή, σχεδόν πάντα, βρίσκει τρόπους να σε εκπλήξει».

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved