Ατύχημα για γνωστή ηθοποιό: Έσπασε τον αγκώνα της - Φωτό μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Ατύχημα για γνωστή ηθοποιό: Έσπασε τον αγκώνα της - Φωτό μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Η πρώτη ανάρτηση και ο τραυματισμός στο χέρι της - Όσα έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook...

Περιπέτεια για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό η οποία τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε, κατά την έξοδό της στην περιοχή του Παπάγου.

Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, η ίδια περιέγραψε καρέ - καρέ τη στιγμή που σίγουρα θα θυμάται για καιρό ακόμα...

«Τίτλος: στα καλά καθούμενα: Έξω από τα ΚΕΠ στην Ελλησπόντου στου Παπάγου υπάρχει μια λακούβα ..Δεν την είδα κι έπεσα... .Πριν από μένα μου είπαν ,είχε πέσει μια άλλη γυναίκα.. Αποτέλεσμα, έσπασα τον αγκώνα μου .Είναι στο Γεννηματάς εδώ και 4 ώρες και περιμένω για εισαγωγή. Διότι χρειάζομαι δυστυχώς χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε...» έγραψε η Ευτυχία Μοσχάκη για την περιπέτεια που είχε.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή της, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν "Περαστικά" κάνοντας σχετικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της. Να θυμίσουμε πως η Ευτυχία Μοσχάκη βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από της βιντεοταινίες στα τέλη της δεκαετίας του 80.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, είτε σε μόνιμους είτε σε guest ρόλους.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved