MasterChef: Σελίμ Σελτζούκ: Η συγκινητική κίνηση που έκανε για να βοηθήσει τυφλούς
Showbiz

MasterChef: Σελίμ Σελτζούκ: Η συγκινητική κίνηση που έκανε για να βοηθήσει τυφλούς

MasterChef: Ο Σελίμ Σελτζούκ έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο ίδιος μετά το MasterChef δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και μάλιστα είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, στο εστιατόριό του πήρε μια υπέροχη πρωτοβουλία προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης.
Έτσι λοιπόν, φρόντισε να δημιουργήσει ένα μενού ειδικά γι' αυτούς.


«Υπερβαίνοντας τους αποκλεισμούς και τα εμπόδια προσφέρουμε σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης τη δυνατότητα να διαβάσουν το μενού μας σε κώδικα Μπράιγ... #selimbeyathens #braille», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Δείτε την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου η παρέα των Roomies είχε ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο για τους τηλεθεατές του Mega. Η Ντορέττα με τη Μαρία και την Κατερίνα υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, ενώ μπήκαν μαζί στην κουζίνα, όπου και τους περίμενε ένας γνωστός chef ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, όταν ο Σελίμ Σελτζούκ αποκάλυψε ότι θα γινόταν πατέρας.

Η υπέροχη γι΄αυτόν ημέρα δεν άργησε να έρθει ενώ λίγο καιρό μετά τον είδαμε να κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωράκι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved