Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μάθε ποια θα είναι η κουμπάρα που θα τους παντρέψει!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μάθε ποια θα είναι η κουμπάρα που θα τους παντρέψει!

Λίγο πριν γίνουν γονείς ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα παντρευτούν και μας αποκάλυψαν ποια θα είναι η κουμπάρα τους στον γάμο!

Ο ηθοποιός και η make up artist πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρίσκεται στον έβδομο περίπου μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κώστα Σόμμερ έχουν αρχίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού τους.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού, η Βαλεντίνη πρόσφατα είπε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς».

H Μαρία Καλάβρια όπως όλα δείχνουν θα είναι η κουμπάρα που θα παντρέψει το ζευγάρι και η αποκάλυψη έγινε μέσα από το instagram.

Πριν από λίγες ώρες ο Κώστας Σόμμερ ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου αποκάλυψε την κουμπάρα τους. Ο ηθοποιός την αποκάλεσε “κουμπαρούλα” γράφοντας τον ίδιο χαρακτηρισμό στο story και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η κουμπάρα του ζευγαριού.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved