MasterChef 5: Στο νοσοκομείο η Μαρία Λαζαρίδου! Τι συνέβη;
Showbiz

MasterChef 5: Στο νοσοκομείο η Μαρία Λαζαρίδου! Τι συνέβη;

MasterChef 5: Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βρέθηκε η Μαρία Λαζαρίδου μετά από ατύχημα που είχε στην κουζίνα όπου εργάζεται. 

Όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από βίντεο που ανέβασε στα stories της στο instagram, στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι είχε χτυπήσει τόσο πολύ, όταν όμως άρχισε ο πόνος να είναι αφόρητος, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τι ακριβώς συνέβαινε στο χέρι της.

Το ατύχημα συνέβη στην κουζίνα του εστιατορίου όπου ήδη εργάζεται όταν έκλεισε το δάχτυλό της κατά λάθος σε ένα ντουλάπι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, χτύπησε το δάχτυλο του αριστερού της χεριού που είναι και το "καλό" της χέρι.

Οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε σπάσει το δάχτυλό της όμως δεν της έβαλαν γύψο. Της είπαν όμως να το προσέχει και να μην το κουνάει μέχρι να αρχίσει να "δένει".

Η ίδια, επειδή είχε μελανιάσει από το χτύπημα έβαλε έναν μικρό επίδεσμο και προσέχει πάρα πολύ, όμως όπως είπε, δεν μπορεί να δουλέψει καθώς πονάει πάρα πολύ όταν το κουνάει. Επίσης δεν κοιμάται καθόλου αφού κάθε τρεις ώρες που περνάει η επήρεια των αναλγητικών φαρμάκων που παίρνει, αρχίζει και πονάει και έτσι έχει χάσει και τον ύπνο της.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Λαζαρίδου ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου του MasterChef και κανείς δεν περίμενε πως θα έφευγε πριν τον τελικό.

Όμως, ήδη έχει βρει τον δρόμο της αφού όπως αποκάλυψε εργάζεται σε κουζίνα εστιατορίου, κάτι που ήθελε να κάνει πάντα.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η ίδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved