Επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχίας του Γιώργου Σαμπάνη «Τίποτα», με θέα την Ακρόπολη
Showbiz

Επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχίας του Γιώργου Σαμπάνη «Τίποτα», με θέα την Ακρόπολη

Σε roof garden με θέα την Ακρόπολη, έγινε χθες Τρίτη 1 Ιουνίου, η επίσημη παρουσίαση της νέας επιτυχίας του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Τίποτα», η οποία ήδη ειναι στο #1 του official IFPI airplay chart και καταγράφει 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube από τη μέρα που κυκλοφόρησε.

Ο υπερταλαντούχος τραγουδοποιός μοιράστηκε εκεί για μια ακόμη φορά με τα media το γνωστό πάθος του για τη μουσική και τραγούδησε ζωντανά στον αέρα του Δρόμος 89.8 FΜ Radio.


Ο Γιώργος Σαμπάνης των συγκλονιστικών επιτυχιών «Άγρια Θάλασσα» και «Αυτό Που Αγαπάς» (με τον Πάνο Κατσιμίχα), ήρθε πάνω στην ώρα με το νέο dance hit «Τίποτα» να μας βγάλει από τους νωχελικούς και μελαγχολικούς ρυθμούς του lockdown, δίνοντας ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη.


Σε μουσική, όπως πάντα, του ίδιου, στίχους της σπουδαίας Ελένης Φωτάκη και παραγωγή του Soumka, το «Τίποτα» γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά -σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.
Στο video clip που συνοδεύει το τραγούδι, σε σκηνοθεσία Soumka & Δημήτρη Γκάνιου, ο Γιώργος Σαμπάνης ακροβατεί στο κενό και στο χάος κι εχει ανάγκη ένα χέρι αγάπης να τον διασώσει.

Δείτε το video clip του Γιώργου Σαμπάνη για το τραγούδι «Τίποτα» εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved