Ποιος Σάκης και ποια Μαριαλένα; Η Νικόλ και ο Γαλακτερός είναι μαζί και θα «σκάσει» η αποκάλυψη
Showbiz

Ποιος Σάκης και ποια Μαριαλένα; Η Νικόλ και ο Γαλακτερός είναι μαζί και θα «σκάσει» η αποκάλυψη

Στα Μύκονο βρέθηκαν οι πρώην παίκτες του survivor, ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη και στην εκπομπή, Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη ότι... είναι μαζί! 

Τις ομορφιές της Μυκόνου απόλαυσαν ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη, οι οποίοι έχουν γίνει αχώριστοι. Οι δύο πρώην του Survivor από τον καιρό που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχαν αναπτύξει μεταξύ τους χημεία.

Όμως η καλή σχέση τους συνεχίζεται και μετά την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο, αφού κάνουν μαζί διακοπές στο νησί των Ανέμων. To Mykonos Live TV κατέγραψε Παύλο και Νικόλ να βολτάρουν πλάι πλάι στα γραφικά Ματογιάννια. Μάλιστα βλέποντας την κάμερα και τα φλας να πέφτουν βροχή, χαμογελαστοί ζήτησαν από τους παπαράτσι να σταματήσουν.

Στην εκπομπή, Ευτυχείτε μίλησε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Νάζος και η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να μάθει όλο το ρεπορτάζ από εκείνον.

Ο Πέτρος τόνισε: «Την Τετάρτη θα καταλάβετε μόνοι σας που είναι στην παραλία, που είναι πολύ κοντά, ο ένας ακουμπά το κεφάλι στον άλλον, παίζουν με τα κινητά τους, εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ένα συναίσθημα παραπάνω… κάντε υπομονή»!

Και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Α, το έχεις δώσει σε κάποιο περιοδικό… Πάντως Πέτρο να πω τη γνώμη μου; Νομίζω ότι τα έχουν».

Και ο Πέτρος Νάζος τόνισε: «Και εμείς έτσι πιστεύουμε. Είναι πολύ ωραίο ζευγαράκι…»!

«Αν είναι μαζί μας αρέσουν πολύ, νομίζω ότι κάτι έχει γίνει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή, Ευτυχείτε με την αποκάλυψη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved