Αποκλειστικό: Το ατύχημα του Πανταζή και η μεταφορά στο νοσοκομείο: «Έκανα 4 ράμματα στο κεφάλι»
Showbiz

Αποκλειστικό: Το ατύχημα του Πανταζή και η μεταφορά στο νοσοκομείο: «Έκανα 4 ράμματα στο κεφάλι»

Ατύχημα την ώρα που δειπνούσε σε σούσι μπαρ στη Γλυφάδα είχε χθες το βράδυ ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως περιγράφει αποκλειστικά στο gossip-tv έτρωγε με φίλους του στο σούσι μπαρ όταν χτύπησε το τηλέφωνό του. «Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ο οποίος μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο σιγουρεύτηκαν ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μόνο επιφανειακό, τού έκαναν τέσσερα ράμματα.

«Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι» είπε ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος με την αισιοδοξία που τον διακρίνει και μετά από αυτή τη μικρή περιπέτεια τόνισε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πράγματι ετοιμάζει διάφορα για το φετινό καλοκαίρι και όπως αποκάλυψε ήδη συζητάει για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και το Ισραήλ και περιμένει να περάσει αυτό το δεκαήμερο για να είναι και πάλι απόλυτα υγιής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved