Μπάρκα: Πόζαρε με τον Συσσοβίτη, όπως ακριβώς πόζαρε η Σταυροπούλου στο «Ταίρι» - Η αντίδρασή της
Showbiz

Μπάρκα: Πόζαρε με τον Συσσοβίτη, όπως ακριβώς πόζαρε η Σταυροπούλου στο «Ταίρι» - Η αντίδρασή της

Η απίστευτη αντίδραση της Βίκυς Σταυρόπουλου όταν είδε τη φωτογραφία με πρωταγωνιστές την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και τον «άλλοτε» συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Είσαι το ταίρι μου, Αλέκο Συσσοβίτη.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει on air πως γνωρίζει τη Δανάη από όταν ήταν έξι – επτά χρονών που πήγαινε με τη μαμά της στα γυρίσματα της σειράς του Mega.

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια πόζαραν, όπως ακριβώς η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Αλέκο Συσσοβίτη, είκοσι χρόνια πριν όταν είχαν φωτογραφηθεί για της ανάγκες της σειράς.

Δες τη φωτογραφία και το επικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου


Ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε στην πορεία του στην τηλεόραση και το θεατρικό σανίδι, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Δεν μου ήρθαν όλα εύκολα, τουναντίον μου ήρθαν πολύ δύσκολα. Από τα 13 μου έχω δουλέψει στην οικοδομή με τον πατέρα μου και ήθελε ψυχικό σθένος όταν ασχολήθηκα με το θέατρο».
Ο ηθοποιός πήρε το θεατρικό βάπτισμα το 1997, όταν τον ξεχώρισε ο Γιάννης Χουβαρδάς. «Ο Χουβαρδάς πίστεψε στις ικανότητες μου και με έβαλε στο θέατρο αν και δεν είχα σπουδάσει υποκριτική».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέγιστο σημείο στην καριέρα του ήταν η σειρά «Η Αίθουσα του θρόνου», χαρακτηρίζοντας ως «θείο δώρο» τη συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ενώ δήλωσε πως βρήκε πολύ απαιτητικό το ρόλο του Παντιά Φλέρη.

Τον ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην σειρά Έξαψη. «Ο χαρακτήρας έχει πάρει βραβείο στις Κάννες. Είναι ένας ηθοποιός – σκηνοθέτης – σεναριογράφος, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να χτίσει μία καριέρα και μετά κάτι σπάει μέσα του και γίνεται αγοραφοβικός. Είναι τόσο εύθραυστος που όταν πρέπει να το δείξει στον κόσμο, ο φόβος τον κυριαρχεί» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο ρόλος του προσπαθεί αποφύγει τη δημοσιότητα, ενώ την προκαλεί με τις πράξεις του.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, ο ρόλος είναι μικρός και μπαίνει στο τελείωμα της σειράς.
«Βλέπουμε στη σειρά ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα και είναι πολύ δυνατή η ιστορία. Αν αναπτυχθεί και το παρελθόν του χαρακτήρα θα έχουμε ένα σίκουελ, Έξαψη nο 2», σχολίασε χιουμοριστικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved