Η απίστευτη ατάκα της Βανδή στην Παπαρίζου: «Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου»
Showbiz

Η απίστευτη ατάκα της Βανδή στην Παπαρίζου: «Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου»

Η Έλενα Παπαρίζου ταξίδεψε πρόσφατα στα μέρη της με τη Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες των γυρισμάτων του My Greece.

Οι δύο τραγουδίστριες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μίλησαν για διάφορα ενώ η Δέσποινα Βανδή είπε στην Έλενα Παπαρίζου την επική ατάκα «Μεγάλωσα με τα τραγούδια σου».

Δείτε πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια στο βίντεο, μετά το 7':

Να θυμίσουμε επίσης πως στο χωριό της, στη Βατσουνιά, συνάντησαν τους αγαπημένους της θείους οι οποίοι μίλησαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Κάθε λεπτό που μιλούσαν για την ταλαντούχα ανιψιά τους, έσταζαν μέλι και εξέφραζαν την μεγάλη αγάπη που της έχουν.
Το ίδιο βέβαια έκανε και η τραγουδίστρια η οποία φαινόταν ότι τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία!

Πέραν του ότι η θεία της Έλενας Παπαρίζου μαγείρεψε για τους τηλεθεατές, λίγο μετά αποκάλυψε μαζί με τον σύζυγό της πού ήταν και τι έκαναν τη μεγάλη εκείνη βραδιά που η Έλενα Παπαρίζου έφερε την πρωτιά στo διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «My number one» και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.
Κάτι που φυσικά έκανε και φέτος στο Ρότερνταμ που αρκετά χρόνια μετά ανέβηκε και πάλι στη σκηνή με το ίδιο τραγούδι και την ίδια χορογραφία.

«Στο σχολείο την έβαζαν πρώτη να τραγουδήσει, είχε ταλέντο. Πάντα ξεχώριζε η Έλενα», είπε αρχικά η θεία της γεμάτη περηφάνια.

«Βρισκόμασταν στη Σουηδία όταν η Έλενα έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα. Ήμασταν στο σπίτι του αδερφού μου και το γιορτάσαμε όλοι μαζί», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο μετά το 44':

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved