Ελένη Μενεγάκη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί -  Η «νυσταγμένη» καλημέρα της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Η «νυσταγμένη» καλημέρα της!

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις ξύπνησε και δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και… κολλήσαμε να την κοιτάμε!

«Είναι κάτι μέρες σαν κι αυτή που ξυπνάς και … είσαι έτοιμη να κοιμηθείς ξανά μετά από λίγο! Υ.γ εσείς έχετε υπνηλία αυτές τις μέρες;» ρώτησε η παρουσιάστρια.

H Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στο Mega και εργάζεται μέχρι αργά προκειμένου τη νέα σεζόν να… σαρώσει!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι και χθες, 9 Ιουνίου έστειλε αγουροξυπνημένες «καλημέρες» και κολλήσαμε με τη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται εντελώς άβαφη!

«Καλά μας ξυπνητούρια ! Καλημέρα βρε παιδιά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο instagram της!

Όμως ποιος κοιτά τα σχόλια της, όταν βλέπει την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει αγουροξυπνημένη και εντελώς άβαφη;

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι το μεγάλο της comeback σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της. Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Μπορεί για την ώρα η ίδια να μην έχει περάσει σε ανακοινώσεις, η καθημερινή επαφή με τους θαυμαστές της συνεχίζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να δημοσιεύει τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες της που είναι εντελώς άβαφη! Στα 51 της ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και... είναι κούκλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved